SON DAKİKA
Hava Durumu

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Londra’da Holgiun’le görüşecek

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, pazartesi günü BM Genel Sekreterinin Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin Cuellar ile Londra’da görüşecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Londra’da Holgiun’le görüşecek

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi tarafından düzenlenecek olan 7. Kıbrıs Türk Kültür Festivali'ne katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak amacıyla Birleşik Krallık'ta bulunuyor.

KKTC Cumhurbaşkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu tarafından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 1 Temmuz pazartesi günü saat 15:00’te BM Genel Sekreterinin Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin Cuellar ile Londra’da bir araya gelecek. 

Cumhurbaşkanı Tatar, aynı gün Londra’da Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi tarafından düzenlenecek 7. Kıbrıs Türk Kültür Festivali’ni ziyaret ederek, açılış konuşmasını gerçekleştirecek.

Londra’da ayrıca yuvarlak masa toplantısına katılacak olan Tatar, gazetecilerle bir araya gelecek, parlamento üyeleri ve Kıbrıs Türk sivil toplum kuruluşları mensupları ile görüşmeler yapacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.