SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Ersoy, Kosova’daki Türk partisi lideriyle görüştü: Yeni projeler yolda

T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi Genel Başkanı Fikrim Damka ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Bakan Ersoy, Kosova’daki Türk partisi lideriyle görüştü: Yeni projeler yolda

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş önderliğindeki heyet, Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı Fikrim Damka ile Kosova’nın başkenti Priştine’deki Büyükelçilik Rezidansı’nda bir araya geldi.

Toplantıda KDTP milletvekilleri Enis Kervan ve Fidan Brina Jılta, KDTP Genel Başkan Yardımcısı ve Mamuşa Belediye Başkanı Abdülhadi Krasniç, STK'lardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Meral Türbedar Aygün ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Furkan Ergüler de yer aldı.

Görüşmede T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Yunus Emre Enstitüsünün (YEE) faaliyetleri ve katkıları vurgulanarak kültür ve sanat alanında yeni projeler oluşturulması hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.