SON DAKİKA
Hava Durumu

AHBVÜ Gazetecilik öğrencilerinden Kırım Haber Ajansına ziyaret

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erol İlhan, 15 kişilik öğrenci grubuyla Kırım Haber Ajansının (QHA) Ankara Ofisini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2023 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
AHBVÜ Gazetecilik öğrencilerinden Kırım Haber Ajansına ziyaret

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri, 7 Aralık 2023 tarihinde Kırım Haber Ajansı (QHA) Türkiye İrtibat Bürosunu ziyaret etti. Öğrenci grubu, AHBVÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erol İlhan tarafından yürütülen ders kapsamında, merak ettikleri soruları QHA çalışanlarına yöneltti.

İŞGAL ALTINDAKİ KIRIM VE KIRIM TATARLARI ELE ALINDI

İnteraktif bir şekilde ilerleyen görüşmede; ajansın kuruluşu, vizyonu ve misyonu, işgal altındaki Kırım, Kırım Tatar diasporası, Rus saldırıları altındaki Ukrayna'nın mevcut durumu ve savaş muhabirliği gibi konular ele alındı. QHA çalışanları Türk dünyası ve Türkiye ile ilişkileri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Doç. Dr. Erol İlhan, AHBVÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muzaffer Şahin ile birlikte editörlüğünü yaptığı "Gazetecilikte Uzmanlaşma Alanları" adlı kitabını QHA'ya armağan etti.

Sunumun ardından soru-cevap bölümünde, medya ve gazetecilik ile güncel uluslararası siyaset hakkında söyleşi yapıldı. Verimli geçen söyleşinin ardından Doç. Dr. İlhan, Gazetecilik öğrencileri ve QHA çalışanlarının toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.