SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Büyükelçiliği Açık Kapı Günü etkinliği seni bekliyor!

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği ile Ukrayna Derneği ortaklığında 29 Haziran 2024 tarihinde düzenlenecek olan "Ukrayna Büyükelçiliği Açık Kapı Günü" programında Ukrayna kültürünü tanıtacak birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Büyükelçiliği Açık Kapı Günü etkinliği seni bekliyor!

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği ve Ukrayna Derneği ortaklığında 29 Haziran 2024 tarihinde "Ukrayna Büyükelçiliği Açık Kapı Günü" etkinliği düzenlenecek. Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilecek programda, Ukrayna kültürü birbirinden renkli etkinliklerle tanıtılacak. 

BİRBİRİNDEN RENKLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Saat 16.00'da başlayacak program kapsamında; Ukrayna'nın geleneksel nakışı vışıvanka, el sanatları ve Ukrayna yemekleri standlarda yer alacak. Katılımcılar; Ukraynalı yazar ve televizyon sunucusu Antin Muharskıy'ın eserlerinin okunması ve imza töreni, Ukraynalı sanatçıların resim ve fotoğraf sergisi, çocuklara özel etkinlikler, Büyükelçilik binası gezisi, Ukrayna'ya özel çiçekli taç yapımı, Ukrayna Derneğinin konseri ile Orest Lyuty konserinin coşkusunu hissedecek. 

Kayıt yaptırmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz:

http://e.surl.li/dnxuhp

Bir yazı görseli olabilir

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.