SON DAKİKA
Hava Durumu

Alanya’da yaşayan Ukraynalılardan depremzedeler için yardım konseri

Alanya’da yaşayan Ukraynalılar, Türkiye’deki deprem felaketinden zarar görenlere destek vermek amacıyla yardım konseri düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2023 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2023 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Alanya’da yaşayan Ukraynalılardan depremzedeler için yardım konseri

Alanya’da yaşayan Ukraynalılar, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden zarar gören vatandaşlar için bir yardım konseri düzenledi.

Occo Beach Club&Lounge’de 1 Mart'ta düzenlenen “Deprem Yardım Konseri” Ukrayna Alanya Dayanışma Derneğinin desteğiyle organize edildi. Ukraynalı sunucu Anton Lirnık’ın sunuculuğunu yaptığı gecede, Yalki ve Tais Saka kardeşler, Ukraynalı sanatçılar Denis Markin ve Kate Vovk ayrıca Alanya jazz-band sahne aldı.

Konsere, Ukrayna'nın Antalya Konsolosu Vekili Sergiy Kayan ve eşi Lubov Kayan, Ukrayna Alanya Dayanışma Derneği Başkanı Yevgeniya İnan katıldı.

"ZOR ZAMANLARDA BİRBİRİMİZE DESTEK VERMELİYİZ"

Ukrayna Alanya Dayanışma Derneğinden yapılan açıklamada, depremzedelere yardım sağlamak için yapılan yardım konserine çok sayıda kişinin katılarak önemli katkılarda bulunduğu belirtilerek, “Bu zor zamanlarda birbirimize destek vermeliyiz. Türk halkına, Ukraynalılara verilen destek için minnettarız. Buna karşılık Ukraynalılar, zor zamanlarında Türkiye'yi destekliyor ve kısa zamanda yaralarını sarmasını diliyor!” ifadelerine yer verildi.

Konserde elde edilen gelirin tümünün depremzedeler için bağışlanacağı belirtildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.