SON DAKİKA
Hava Durumu

TASCTV'de Kırım ve Uluslararası Hukuk konuşulacak

TASC- Turkish American National Steering Committee'nin TASCTV kanalındaki M. Sami Görgülü ile Sınır Ötesi programında bu hafta "Kırım ve Uluslararası Hukuk" başlığı konuşulacak. TASCTV'nin Sınır Ötesi programının bu haftaki programında yayın konukları Av. Namık Kemal Bayar ve Doç. Dr. Gayana Yüksel ile Sosyo-Politik analizler ele alınacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2021 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2021 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
TASCTV'de Kırım ve Uluslararası Hukuk konuşulacak

TASC-Turkish American National Steering Committee'nin TASCTV kanalındaki M. Sami Görgülü ile Sınır Ötesi programında bu hafta "Kırım ve Uluslararası Hukuk" başlığı konuşulacak. TASCTV'nin Sınır Ötesi programının bu haftaki programında yayın konukları Av. Namık Kemal Bayar ve Doç. Dr. Gayana Yüksel ile Sosyo-Politik analizler ele alınacak.

Türk Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi'nin (Turkish American National Steering Committee-TASC) TASCTV kanalında yayımlanacak 2 Ocak 2020 tarihindeki Sınır Ötesi programında "Kırım ve Uluslararası Hukuk" konuşulacak. Türkiye saati ile 21.30'daki Muhammet Sami Görgülü'nün yayın konukları Dünya Kırım Tatar Kongresi (DQTK) Genel Sekreteri Av. Namık Kemal Bayar, Ukrayna Gençlik ve Spor Bakanı Danışmanı, Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) üyesi ve Kırım Haber Ajansı kurucusu Gayana Yüksel olacak. "Kırım ve Uluslararası Hukuk" konusunun ele alınacağı programda Sosyo-Politik analizler gündeme getirilecek.

Yayını ulaşmak için tıklayınız.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.