SON DAKİKA
Hava Durumu

Rusya işbirlikçilerinin ''katılım bedeli 3 bin TL'lik'' forumlarında otel krizi!

Rusya işbirlikçilerinin ''katılım bedeli 3 bin TL'lik'' forumlarında otel krizi!

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2019 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2019 20:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rusya işbirlikçilerinin ''katılım bedeli 3 bin TL'lik'' forumlarında otel krizi!

Rusya ve işbirlikçilerinin İstanbul’da düzenlemeyi planladıkları sözde ''Ekonomik Forum'' otel krizine takıldı.

İşbirlikçiler, İstanbul Avcılar Hilton Otel'de 1 Ekim 2019 günü gerçekleştirileştirmeyi planlanladıkları, ''Türkiye Kırım Ekonomik Forumu'' adlı etkinliğin "otelin, etkinliği kabul etmemesi" üzerine, salon kriziyle karşı karşıya kaldı.

Sözde foruma ''Rusya'dan'' 20 kişilik bir heyetin de katılacağı ilan edilmişti. İşgalci Rusya ve işbirlikçilerinin, İstanbul'da işgal altındaki Kırım ve Türkiye arasındaki ticaretin gelişmesini hedefledikleri forumun katılım bedeli ise 3 bin TL olarak duyurulmuştu.

İŞBİRLİKÇİLERİN YENİ OYUNU: SÖZDE EKONOMİK FORUM

İşbirlikçiler tarafından Rus işgali altındaki Kırım’a uygulanan uluslararası yaptırımların delinmesine yönelik Rusya siyasetine İstanbul da alet edilmek istendi ama oyun tutmadı.

Sözde ekonomik forum, işgalci Rusya’nın, Türkiye üzerinden Kırım Tatar halkının ana vatanı Kırım’ı işgalini meşrulaştırmasına yönelik yeni adımlarından birisi olarak değerlendirildiği için beklenen katılım sağlanamadı.

Kırım’ın işgalinden dolayı Rusya’ya uygulanan yaptırımları delmeye yönelik çabalardan birisi olarak kabul edilen forum gösterilen tepkiler sonucu ciddi bir katılım sağlanamadan sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.