SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti heyeti, Safinar Cemileva'yı ziyaret etti

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’nun rahatsızlanan eşi Safinar Cemileva’yı hastanede ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2020 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2020 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
İYİ Parti heyeti, Safinar Cemileva'yı ziyaret etti


İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan ve milletvekillerinden oluşan İYİ Parti heyeti, Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’nun rahatsızlanan eşi Safinar Cemileva’yı hastanede ziyaret etti.



İYİ Parti Grup Başkan Vekili, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bugün beraberinde İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz ve Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sidalı ile birlikte, Safinar Cemileva’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Milletvekillerinin ziyaretinde, Kırım Derneği Genel Merkezi Başkanı Mükremin Şahin ve Kırım Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Mine İmrak eşlik etti.





SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Milletvekili Türkkan, yapılan ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kırım Tatar Lideri Mustafa Aga Cemiloğlu’nun muhterem eşi Safinar Hanımefendiyi, İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz ve Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sidalı ile birlikte, Türkiye’de tedavi edildiği hastanede ziyaret ettik." diye bildirdi.



TÜRKİYE AMBULANS UÇAK GÖNDERMİŞTİ

Safinar Cemileva tatil esnasında bir rahatsızlık geçirerek, Kıyiv’de tedavi altına alınmıştı. Türkiye’nin Kıyiv Büyükelçisi Yağmur Ahmet Güldere’nin Safinar Hanım’ın durumunu öğrenerek Türkiye Dışişleri Bakanlığını, Dışişleri Bakanlığının da Türkiye Sağlık Bakanlığını bilgilendirmesi üzerine Türkiye Cumhuriyeti tarafından Safinar Cemileva için ambulans uçak gönderildi. Safinar Hanımın ambulans uçakla, Kıyiv’den Ankara’ya götürülerek bir hastanede tedavi altına alındı.






En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.