SON DAKİKA
Hava Durumu

Evkaf Vakfı ve Hasene Derneği, Ukrayna'da ihtiyaç sahiplerine kurban yardımlarını ulaştırdı

Evkaf Vakfı ve Hasene Derneği, Ukrayna'da kurban yardımlarını ulaştırdı

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2021 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2021 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Evkaf Vakfı ve Hasene Derneği, Ukrayna'da ihtiyaç sahiplerine kurban yardımlarını ulaştırdı

Evkaf Vakfı (Ukrayna) ve Hasene Derneği (Almanya), Kurban Bayramı faaliyetleri çerçevesinde Ukrayna’da binden fazla aileye kurban eti dağıttı.

Evkaf Vakfı ve Hasene Derneği, Ukrayna'da kurban yardımlarını ulaştırdı. Kırım Haber Ajansına konuşan Evkaf Vakfı Başkan Yardımcısı Elvin Kadırov, Evkaf Vakfı (Ukrayna) ile Hasene Derneği (Almanya) hayır kuruluşlarının Ukrayna’da kurban eti dağıtımı yaptığını bildirdi. Kadırov, bayram faaliyetlerini çerçevesinde iki hayır kuruşunun Müslüman nüfusunun çoğunlukla yaşadığı bölgelerde yardım faaliyetinde bulunduğunu dile getirdi.

Evkaf Vakfı Başkan Yardımcısı Elvin Kadırov yaptığı açıklamada, "Bayramın birinci gününden itibaren et dağıtımını sürdürüyoruz. 20 büyükbaş ve 70 koyun kesimini yaptık. Et dağıtımı devam ediyor. Her bir aileye yaklaşık 5 kilo et verildi. Hesaplarımıza göre binden fazla aileye kurban eti ulaştırıldı." diye anlattı. Bununla birlikte Kadırov, vakıf görevlilerinin ihtiyaç sahibi olan aileleri tespit ettiğini ve bu ailelere devamlı olarak erzak yardımlarının yapılacağını aktardı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.