SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım’da hain işbirlikçiler birbirine girdi! İşbirlikçi hain de Rusların gazabına uğradı

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2022 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2022 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım’da hain işbirlikçiler birbirine girdi! İşbirlikçi hain de Rusların gazabına uğradı

İşgal güçleri, Rusya Kırım’ı işgal ettiği ilk günlerinden beri işgalcilere yaranmak için her türlü şaklabanlığı yapan, işbirlikçi, hain Eyvaz Umerov’un evinde arama yaptı. Aramayı değerlendiren avukat Nikolay Polozov, aktif bir işbirlikçi tutumunun Rus yanlısı hain Eyvaz Umerov'a Rus güvenlik güçlerinin baskılarından koruma sağlamadığını belirtti.

Rus işgali altındaki Kırım’da hain işbirlikçiler birbirine girdi. Rusya Kırım’ı işgal ettiği ilk günlerinden beri işgalcilere yaranmak için her türlü şaklabanlığı yapan, işbirlikçi, hain Eyvaz Umerov ile Kırım’ın sözde Başkanı Sergey Aksyonov’ın Danışmanı, işbirlikçi Ervin Musayev dün birbiriyle kavga etti. Olay sonrasında Musayev, Umerov’a karşı şikayette bulundu. Şikayet çerçevesinde sözde Aşırılıkla Mücadele Merkezi görevlileri, hain Eyvaz Umerov’un evinde arama yaptı.

“İŞBİRLİKÇİ TUTUM BİLE BASKIDAN KURTARAMAZ”

İki işbirlikçi arasında çıkan olayı değerlendiren avukat Nikolay Polozov, “Eyvaz Umerov gibi basiretsiz karakterler bile, baskı makinesinin sadece Kırım'ın Rus işgaline direnenlere karşı işe yaramadığını, ama aynı zamanda kendine ideolojik olarak yakın olan bir unsuru da zevkle içine çektiğini anlamalıdır. Ve işbirlikçi faaliyetinin bir tılsım ve güvenlik garantisi olarak onu koruyacağını düşünüyorsa bu, modern Rusya'da güvenlik güçlerinin besin zincirinin nasıl çalıştığını hiç anlamadığı anlamına gelir.” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.