SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir millet, iki devlet, tek festival: TEKNOFEST Azerbaycan

Bir millet, iki devlet, tek festival: TEKNOFEST Azerbaycan

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2022 23:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2022 23:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Bir millet, iki devlet, tek festival: TEKNOFEST Azerbaycan

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bugün TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı, Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar ile Bakü Büyükelçiliğinin düzenlediği program gerçekleştirildi. “Azerbaycan Türkiye Mezunları Selçuk Bayraktar ile Milli Teknoloji Hamlesi Söyleşisi” adıyla gerçekleştirilen program sosyal medya hesaplarından duyuruldu.

Azerbaycan Türkiye Mezunları Selçuk Bayraktar ile Milli Teknoloji Hamlesi Söyleşisi'nde Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) Başkanı Abdullah Eren, Azerbaycan Diasporası Devlet Komitesi Başkanı Fuad Muradov yer aldı. Gerçekleştirilen programda, Karabağ şehitlerinin aileleri de yer aldı. Türkiye Mezunları'nın da konuştuğu programda Azerbaycan ve Türkiye kardeşliğine önemle değinildi.

“BİR MİLLET İKİ DEVLET TEK FESTİVAL”                       

TEKNOFEST’in bir dönüşüm hamlesi olduğunu söyleyen Bayraktar, “Önce İstanbul'un sonra da Türkiye'nin sınırlarını aştık. Elbette yurt dışındaki ilk Teknofest, can kardeşlerimizin olduğu Azerbaycan'da olsun istedik.” dedi.

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, dün Bakü’de TEKNOFEST Azerbaycan'ın tanıtımını yapmıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.