SON DAKİKA
Hava Durumu

Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde 16 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde PKK'nın Suriye uzantılı terör örgütü YPG'li 16 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık dün 41 teröristin etkisiz hale getirildiğini hatırlatarak bu sayının 57'ye yükseldiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2023 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2023 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde 16 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Türkiye'nin sınır güvenliğini tehlikeye atan bölücü terör örgütü PKK ve uzantılarına mensup teröristleri bir bir etkisiz hale getiriyor. Türk komandoları dün Suriye'nin kuzeyindeki Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde 41 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirmişti. 

TEL RIFAT VE MÜNBİÇ BÖLGELERİNDE ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 57'YE YÜKSELDİ

Türkiye Cumhuriyeti Millli Savunma Bakanlığı aynı bölgede 16 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlığın sayfasından yapılan paylaşımda, "Mehmetçik, saldırı gerçekleştiren teröristlerin inlerini başlarına yıkmaya devam ediyor. Tel Rıfat ve Münbiç bölgesindeki terör hedeflerini yerle bir eden Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, 16 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 57’ye yükseldi" ifadeleri kullanıldı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.