SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar Trabzon'da Ukraynalı pilotların anıtını ziyaret etti

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar 24 Haziran 2024 tarihinde resmî ziyaret kapsamında Trabzon'a gitti. Büyükelçi Bodnar 2003 yılında meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden Ukraynalı pilotların anıtına çelenk bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar Trabzon'da Ukraynalı pilotların anıtını ziyaret etti

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar (Vasyl Bodnar) resmî ziyaret kapsamında 24 Haziran 2024 tarihinde Trabzon'a gitti. Büyükelçi Bodnar ilk olarak 2003 yılında yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden Ukraynalı pilotların anıtına çelenk bıraktı. Büyükelçi Bodnar'a Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ve Trabzonspor Futbol Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan eşlik etti.

Resim

BÜYÜKELÇİ BODNAR TRABZON VALİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ardından Büyükelçi Bodnar, görüşme kapsamında Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin açıklama yapan Bodnar, "Ziyaretim kapsamında Trabzon Valisi Sayın Aziz Yıldırım ile görüştüm. Bölgesel iş birliğini ele aldık." ifadesini kullandı. 

KARDEŞ ŞEHİR KONUSU ELE ALINDI

Bodnar, Belediye Başkanı Genç ile yaptığı görüşme hakkında ise "Başkanı Sayın Ahmet Metin Genç ile bir araya geldim. Görüşmemizde, Ukrayna şehirleri ile kardeş şehir bağlarını kurma konusunda bölgesel iş birliklerini ele aldık." bilgisini verdi.

Resim

Resim

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.