SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna Büyükelçisi Bodnar, TFF Başkanı'nı ziyaret etti

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye nezaket ve taziye ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2023 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2023 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna Büyükelçisi Bodnar, TFF Başkanı'nı ziyaret etti

Ukrayna Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar İstanbul'daki temasları çerçevesinde Türkiye Futbol Federasyonunu (TFF) ziyaret etti. Dün TFF Levent Binası'na eşi Katerına Bodnar ve Ukrayna İstanbul Başkonsolosu Roman Nedilskıy ile birlikte giden Büyükelçi Bodnar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye nezaket ve taziye ziyaretinde bulundu. 

KAHRAMANMARAŞ DEPREMLERİNİN ARDINDAN TAZİYE ZİYARETİ

Bodnar, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş'ın da yer aldığı ziyarette, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için üzgün olduğunu belirterek, taziyelerini iletti. 

BODNAR, EŞİ VE UKRAYNA İSTANBUL BAŞKONSOLOSUNDAN "TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ" MESAJI

Öte yandan Bodnar, Ukrayna'daki Rus saldırıları yüzünden Ukrayna kulüplerinin Türkiye'de kamp yapma imkanı bulduğu için federasyon yetkililerine teşekkür etti. TFF Başkanı, Büyükelçi Bodnar ve beraberindeki heyete A Milli Takım forması hediye etti. Büyükelçi Bodnar, eşi ve Başkonsolos Nedilskıy ise formaları giyerek her zaman Türkiye'nin yanında olduklarını dile getirdi.

Image

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.