SON DAKİKA
Hava Durumu

Twitter'ın yeni logosu, merkez binasından kaldırıldı

Twitter şirketinin San Francisco'daki merkez binasına koyulan yeni logo, çok büyük olması ve yüksek derecede ışık yayması nedeniyle gelen şikayetler üzerine kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2023 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2023 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Twitter'ın yeni logosu, merkez binasından kaldırıldı

Dünya kamuoyunu yakından ilgilendiren konulardaki farklı çıkışları ile bilinen Elon Musk, 28 Temmuz 2023 tarihinde, Twitter'ın logosunu "X" olarak değiştirme kararı almıştı. Bunun ardından şirket, Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki San Francisco şehrinde bulunan genel merkezinin çatısına parlak bir "X" ikonu yerleştirdi.

Twitter'ın genel merkezi San Francisco'daki binasına konulan logosuna çok sayıda şikayet geldi. San Francisco Yapı Denetim Dairesi, bölgedeki vatandaşlardan 24 adet şikayet dilekçesi alındığını kaydetti.

MERKEZ BİNASINDAKİ "X" LOGOSU KALDIRILDI

Logonun çok büyük ve yüksek düzeyde ışık yayması bölgedeki sakinleri rahatsız etti. Gelen şikayetler üzerine logo kaldırıldı. 

"KUŞ" UÇTU, "X" GELDİ

Twitter isimli sosyal medya platformunun Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, geçen haftalarda kuş logosunu "X" olarak değiştirmişti. Musk, Twitter bağlantısına "X.com" üzerinden erişim sağlanabileceğini duyurmuştu. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.