SON DAKİKA
Hava Durumu

Putin: Ukrayna'ya karşı savaşı daha erken başlamadığımız için pişmanız

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'daki savaşı daha erken başlatmadığı için pişmanlık duyduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Putin: Ukrayna'ya karşı savaşı daha erken başlamadığımız için pişmanız

İşgalci Vladimir Putin, Ukrayna’ya karşı savaşı daha önce başlatmadığı için pişman olduğunu ifade etti.

Rus propagandasını yayan Rossiya 1 televizyon kanalına dün konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'daki savaşın gidişatına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, işgale daha önce başlamamaktan pişman olduğunu söyledi. Putin, “Pişman olabileceğimiz tek şey, aktif eylemleri daha önce başlatmamız." ifadesini kullandı.

Putin’in Zarubin'e verdiği röportaj 14 Şubat akşamı yayınlandı. Röportajda çoğunlukla Putin'in Amerikalı gazeteci Tucker Carlson'la yaptığı röportaj hakkında konuşuldu. Putin, Amerikalı gazeteciyi "tehlikeli bir kişi" olarak nitelendirdi.

PUTİN 2 YIL SONRA BATILI GAZETECİYE RÖPORTAJ VERDİ

Putin'in Amerikalı muhafazakar gazeteci Tucker Carlson ile yaptığı röportaj 8 Şubat gecesi yayımlandı. İki saatlik röportajda Ukrayna savaşından doğaüstü konulara, farklı başlıklar ele alındı. iki saatlik röportajın ilk 30 dakikasını Putin, Rusya ve Ukrayna'nın kuruluş mitleri, Sovyetler Birliği'nin dağılması ve NATO yayılmacılığı üzerine revizyonist bir tarih tiradı atarak geçirdi. Sözünü kestiğinde Carlson'ı uyaran Putin, Ukrayna'daki savaştan ABD ile ilişkilere, hapisteki Amerikalı muhabir Evan Gerşkoviç'in durumundan yapay zekaya kadar her konuda ahkam kesti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.