SON DAKİKA
Hava Durumu

Kıyiv Büyükelçisi Bilgen, Ukrayna Parlamentosu Başkanı Stefançuk ile gıda güvenliğini görüştü

Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen, bugün Ukrayna Parlamentosu Başkanı Ruslan Stefançuk'a nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede, Türkiye-Ukrayna ilişkileri ile küresel gıda güvenliği meseleleri ele alındı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 22:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 22:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kıyiv Büyükelçisi Bilgen, Ukrayna Parlamentosu Başkanı Stefançuk ile gıda güvenliğini görüştü

Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen, bugün Ukrayna Parlamentosu Başkanı Ruslan Stefançuk ile bir araya geldi. Görüşmede; Türkiye-Ukrayna ilişkileri, küresel gıda güvenliği ve Ukrayna'nın Avrupa entegrasyonu gündeme getirildi. Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçiliği, ziyarete ilişkin, "Büyükelçi Bilgen bugün Ukrayna Parlamentosu Başkanı Ruslan Stefançuk'a nezaket ziyaretinde bulundu. Sayın Stefançuk'a misafirperverliği ve samimi sohbeti için teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.

KIYİV BÜYÜKELÇİSİ BİLGEN, UKRAYNA PARLAMENTOSU BAŞKANI STEFANÇUK İLE GÖRÜŞTÜ

Ayrıca, görüşmeye ilişkin bilgi veren Ukrayna Parlamentosu Başkanı Ruslan Stefançuk ise "Türkiye'nin Kıyiv Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen'e Ukrayna'ya verilen tüm destek için teşekkür ettim. Başta gıda güvenliği ve Avrupa-Atlantik entegrasyonu olmak üzere bir dizi konu tartışıldı. Görüşmede parlamentolar arası işbirliğine özel önem verildi" ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.