Kırım Tarım Bakanı Yardımcısı Nikolay Polyuşkin, Kırım’da gıda sektöründe yaşanan tüm sorunlara rağmen sektördeki üretim bu yılın ilk 11 ayı içinde bir önceki yılın aynı dönemine göre % 1,1 artış gösterdiğini açıkladı. 19 Aralık’da Kırım Bakanlar Kurulu toplantısında konuşan Polyuşkin, 45 milyon grivnaya (5,7 milyon dolar) tekabül eden söz konusu üretim artışının özellikle salam (%25,7), koyun eti (%25,7), tavuk eti (%0,2) ve üzüm üretiminde %14,8 oranında görülen artıştan kaynaklandığını açıkladı. Kim Nikolaev – Rıdvan Calilov
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Kırım’da gıda üretimi %1,1 arttı
19 Aralık’da Kırım Bakanlar Kurulu toplantısında konuşan Polyuşkin, 45 milyon grivnaya (5,7 milyon dolar) tekabül eden söz konusu üretim artışının özellikle salam (%25,7), koyun eti (%25,7), tavuk eti (%0,2) ve üzüm üretiminde %14,8 oranında görülen artıştan kaynaklandığını açıkladı.
Kim Nikolaev – Rıdvan Calilov
QHA
Son Haberler