SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantıda, Ukrayna'daki savaşa ilişkin son gelişmeler ile Tahıl Koridoru Anlaşması'nın geleceği başta olmak üzere küresel ve bölgesel meseleler ele alınacak.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2023 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2023 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe'de toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan kabinede; iç ve dış politikaya ilişkin konular müzakere edilecek.

UKRAYNA VE TAHIL KORİDORU ANLAŞMASI

Kabinenin gündem başlıkları arasında dış politika önemli bir yer tutuyor. Bu kapsamda, Rus saldırıları altındaki Ukrayna'daki son durum ve Rusya'nın çekildiği Tahıl Koridoru Anlaşması'nın devamlılığı konusundaki müzakereler görüşülecek.

PUTİN'İN TÜRKİYE ZİYARETİ

Öte yandan, önceki haftalarda duyurulan Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyareti ve Avrupa ülkelerinde Kur'an-ı Kerim'in yakılması gibi konular gündemin sıcak başlıkları arasında yer alıyor.

Ayrıca, Güney Kafkasya’daki gelişmeler ve Azerbaycan ile Ermenistan arasında devam eden müzakere süreci de kabinenin gündeminde olacak.

Kabine Toplantısı'nın tamamlanmasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.