SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükelçi Bodnar, Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı'na fidan dikti

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar ve eşi Katerina Bodnar "21 Mart Dünya Ormancılık Günü"nde Orman Genel Müdürlüğünün düzenlediği etkinlikte depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına fidan dikti.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2023 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2023 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Büyükelçi Bodnar, Deprem Şehitleri Hatıra Ormanı'na fidan dikti

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için hatıra ormanı oluşturdu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi öncülüğünde "Deprem Şehitleri Ormanı" 21 Mart Dünya Ormancılık Haftası'nda açıldı. Orman Kurtarma Timi (ORKUT), madenciler, uluslararası alandaki yetkililer ve birçok vatandaş, hatıra ormanına depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için fidan dikti. 

Image

UKRAYNA ANKARA BÜYÜKELÇİSİ BODNAR DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN FİDAN DİKTİ

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar eşi Katerina Bodnar ile Orman Genel Müdürlüğünün daveti üzerine etkinliğe katıldı. Hatıra ormanına fidan diken Büyükelçi Bodnar konuya ilişkin sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"21 Mart Dünya Ormancılık Günü'nde Orman Genel Müdürlüğünün daveti üzerine '6 Şubat Deprem Şehitleri Ormanı'na biz de fidan diktik. Dost Türkiye'nin, ektiğimiz fidanlar gibi yeniden yeşermesini ve toparlanmasını temenni ediyor, Türk halkına başsağlığı dileklerimi yineliyorum"

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.