SON DAKİKA
Hava Durumu

Biden: Putin'i susturan adam benim

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin'i "susturanın" kendisi olduğunu söyledi. Biden, Ukrayna'ya verdiği destek ve müttefikleri bir araya getirerek Ukrayna'ya yardım etmeyi başarısı olarak nitelendirdi. Biden, kampanya yürütmediğini, dünyayı yönettiğini belirtti. Ayrıca Trump'ı yenebileceğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Biden: Putin'i susturan adam benim

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i "susturanın" kendisi olduğunu söyledi. Biden, Amerika merkezli basın kuruluşu ABC ile yaptığı röportajda ​​Ukrayna'ya verdiği desteği ve 50'den fazla müttefiki bir araya getirerek Ukrayna'ya yardım etmeyi, başkanlığının en önemli başarılarından biri olarak nitelendirdi. Biden, "Biliyorsunuz, sadece kampanya yürütmüyorum, aynı zamanda dünyayı yönetiyorum. Hayır, bu abartı değil, ama biz dünyanın temel ulusuyuz... NATO'yu bir araya getiren, geleceği oluşturan adam benim. Kimse benim onu ​​genişletebileceğimi düşünmedi. Putin'i susturan adam benim." açıklamasını yaptı.

Ayrıca iyi durumda olduğunu ve başkanlık seçiminde Donald Trump'ı yenebileceğini vurguladı.

Sunucunun, nörolojik ve bilişsel testler de dahil olmak üzere bağımsız bir tıbbi muayeneden geçmeyi kabul edip etmeyeceğini sorması üzerine Biden, "her gün" bilişsel test yaptırdığını söyleyerek yanıt verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.