SON DAKİKA
Hava Durumu

Belgrad'daki bir okulda silahlı saldırı

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 7. sınıf öğrencisi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda 15 kişi yaralandı, çok sayıda can kaybı yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Belgrad'daki bir okulda silahlı saldırı

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da bulunan Vladislav Ribnikar İlkokulu'nda 7. sınıf öğrencisi silahlı saldırı düzenledi. Sabah 08.40 sularında düzenlenen saldırıda 15 kişi yaralandı, henüz resmi olarak açıklanmayan rapora göre aralarında güvenlik görevlisinin de bulunduğu 9 kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığının yaptığı açıklamada, 5 kişinin yaşamını yitirdiği söylenirken can kaybı sayısı artmaya devam ediyor. 

Olayda yaralanan öğrenciler hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştiren öğrenci gözaltına alındı. 

SALDIRGAN BABASININ SİLAHINI KULLANDI

Sırbistan İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Belgrad'daki İçişleri Bakanlığı üyelerine, bu sabah saat 08:40'ta Vračar'daki "Vladislav Ribnikar" İlkokulunda bir silahlı saldırı meydana geldiği bilgisi verildi. Polis mevcut tüm devriyeleri gönderdi, hemen sahaya gitti ve şüpheli küçük, yedinci sınıf öğrencisi, şüphelenildiği gibi, bu okulun öğrencilerine ve güvenliğine doğru babasının silahından birkaç el ateş etti. Yaralıların tedavisi ve polisin bu olayla ilgili tüm gerçekleri ve koşulları belirleme çalışmaları devam ediyor."

İlgili İçerikler
Belgrad’da patlama
Belgrad’da patlama Haber
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.