SON DAKİKA
Hava Durumu

Antalya'da feci trafik kazası: Biri Ukraynalı ölüler ve Kazakistanlı yaralılar var

Antalya'da turist otobüsünün TIR ile çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu sürücü ile biri 26 yaşındaki Ukraynalı kadın olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca Kazakistanlı çok sayıda yaralının olduğu aktarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2023 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2023 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Antalya'da feci trafik kazası: Biri Ukraynalı ölüler ve Kazakistanlı yaralılar var

Antalya'nın Alanya ilçesinde bugün trafik ışıklarında duran TIR'a arkadan çarpan tur minibüsün şoförü ile rehber olay yerinde hayatını kaybetti, 6'sı ağır 10 turist yaralandı.

Kaza, Alanya- Manavgat D-400 kara yolunda sabah saatlerinde meydana geldi. Alanya'dan Antalya istikametine giden Mevlüt Otuzoğlu'nun (48) kontrolündeki 07 K 0848 plakalı tur minibüsü, trafik ışıklarında bekleyen Ümit Pardı'nın kullandığı TIR'a arkadan çarptı. Ön kısmı TIR'ın altına giren minibüsün sürücüsü Mevlüt Otuzoğlu ile yanında yolculuk yapan Ukraynalı tur rehberi Diana Volutska (26), araçta sıkışarak hayatını kaybetti. 

KAZAKİSTANLI TURİSTLER AĞIR YARALANDI

Antalya Havalimanı'na gitmek için minibüste bulunan Kazakistan uyruklu 12 turistten 6'sı ağır olmak üzere 10'u yaralandı. DHA'nın aktardığı habere göre kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve kolluk ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Manavgat ve Alanya'da bulunan hastanelere kaldırıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.