SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye, son 3 ayda 340 teröristi etkisiz hale getirdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadelede azimli ve kararlı çabasını sürdürdüğünü ifade etti. Akar, son 3 ayda 340 teröristin etkisiz hale getirildiğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2023 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2023 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Türkiye, son 3 ayda 340 teröristi etkisiz hale getirdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, depremde etkilenen illerin başında gelen Hatay'da bugün Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile bir araya geldi.

Akar, Hatay'da şehit yakınları ve gazilerle düzenlenen iftar yemeğinde Türkiye’nin terörle mücadele kapsamında gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı. Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin azim ve kararlılıkla terörle mücadeleyi sürdürdüğünü açıklarken; Mehmetçik’in son 3 ayda 340 teröristi etkisiz hale getirdiğinin altını çizdi.

Akar, "Terörist neredeyse hedefimiz orası. İnanıyoruz ki asil milletimizin sevgisi, güveni ve duası bizimle beraber oldukça bizim yenemeyeceğimiz zorluk, aşamayacağımız engel yok” dedi.

Bakan Akar, Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından etkilenen vatandaşlara yardımcı olmak için devlet ve millet olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.