SON DAKİKA
Hava Durumu

TİKA'da Bosna Hersek ve Rumeli gündemi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Başkan Yardımcısı Dr. Mahmut Çevik, 22. Dönem İstanbul Milletvekili Hüseyin Kansu ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Adem Korkmaz’ı ağırladı. Ziyarette; Bosna Hersek, Sancak ve Rumeli bölgesindeki güncel durumlar ele alındı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2022 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2022 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
TİKA'da Bosna Hersek ve Rumeli gündemi

TİKA’nın Balkan coğrafyası ve Bosna Hersek’e yönelik çalışmaları devam ediyor. 22. Dönem İstanbul Milletvekili Hüseyin Kansu ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Dr. Adem Korkmaz, TİKA Başkan Yardımcısı Dr. Mahmut Çevik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Bosna Hersek, Sancak ve Rumeli’deki sorunlar ve çözüm yollarına ilişkin durumlar ele alındı.

TİKA’DA BOSNA HERSEK VE RUMELİ GÜNDEMİ

Çevik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “20-21-22 Dönem İstanbul Milletvekili Sn. Hüseyin Kansu ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Rektörü Adem Korkmaz’ı Başkanlığımızda misafir ettik; özelde Bosna Hersek ve Sancak’ta, genelde ise Rumeli’de mevcut sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin proje ve yatırım imkânlarını konuştuk” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.