SON DAKİKA
Hava Durumu

Rus kuklası Kadirov'un savaş suçlusu birlikleri Kadirovistler

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2022 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2022 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rus kuklası Kadirov'un savaş suçlusu birlikleri Kadirovistler


Çeçenistan'ın Kremlin kuklası lideri Ramazan Kadirov, işgalci Putin'in doğum gününü kutlamak için binlerce Çeçen askerle "şov" yaptı. Putin hayranı Kadirov, kendine bağlı Kadirovistlerle Ukrayna'da her türlü baskı, tecavüz ve yasa dışı fiili işlemeye devam ediyor.



İşgalci Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı işgal girişimi ve saldırılar, Ukrayna halkının güçlü direnişi ile karşılaştı. Savaş suçlusu Putin Rusyası, Ukrayna'da çok sayıda savaş hukukunu ihlal eden fiiller işliyor.



KADİROV'UN SAVAŞ SUÇLUSU BİRLİKLERİ

Ukrayna'da devam eden savaşta Çeçenistan'ın kukla lideri Kadirov ve Kadirovistler, ise en çok savaş suçu işleyenler arasında yer aldı. Ramazan Kadirov, önceki gün Telegram hesabından bir paylaşım yaparak, Kadirovistleri selamladığı videoyu paylaştı.



Sözde gövde gösterisi yapan Kadirovistler, Putin'e moral vermeyi de ihmal etmedi. Rusya'ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti mensupları, Ukrayna'da birçok savaş suçuna imza atıyor ve tecavüzlere imza atıyor.





PUTİN'İN KUKLASI SÖZDE ÇEÇEN LİDER!

Geçen hafta sonu Kırım (Kerç) Köprüsü üzerinde patlamaların ardından bugün sabah saatlerinden itibaren Ukrayna'nın birçok şehrinde siviller hedef alındı. İşgalci Rus güçleri, Ukrayna'ya 83 füze ateşledi. Ukrayna bu füzelerden 43 tanesini engelledi. Putin’e yakınlığıyla bilinen Çeçen lider Ramazan Kadirov ise bugün bu konu hakkında konuşarak, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy'e dil uzattı.







En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.