SON DAKİKA
Hava Durumu

Galatasaray-Karabağ maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Galatasaray ile Azerbaycan temsilcisi Karabağ, geliri Türkiye'deki depremzedelere bağışlanmak üzere futbol maçında karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2023 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2023 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Galatasaray-Karabağ maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Türkiye takımı Galatasaray, Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile 26 Mart 2023 tarihinde (TSİ) saat 19.00'da Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda hazırlık maçı oynayacak. Galatasaray-Karabağ hazırlık maçı, Haber Global'den canlı yayınlanacak. 

GALATASARAY BAKÜ'DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Galatasaray, milli arada Azerbaycan temsilcisi Karabağ FK ile oynayacağı hazırlık maçı için Azerbaycan'ın başkenti Bakü’ye gitti. Sarı-Kırmızılı ekip, Bakü'de coşkuyla karşılandı.

TÜRKİYE'DEKİ DEPREMZEDELER İÇİN DOSTLUK MAÇI

Oynanacak maçın tüm gelirleri, Türkiye'de 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinden zarar gören afedzedelere bağışlanacak. Karabağ Futbol Kulübü Sözcüsü Gündüz Abbaszade, Türkiye'nin en iyi takımlarından biri ile Azerbaycan'ın en iyi takımlarından birinin, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere özel maç yapması düşüncesinin ortaya atıldığını ve bunun hayata geçirildiğini dile getirdi.

60 BİN BİLET SATILDI

Karabağ Futbol Kulübü Sözcüsü Gündüz Abbaszade, Galatasaray ile yapacakları ve geliri depremzedelere bağışlanacak özel maç için 60 bin bilet satıldığını bildirdi. 

Abbaszade, sadece bilet satışından elde edilen gelirlerin değil reklam ve yayın gelirlerinin de depremzedelere bağışlanacağını ifade etti. Abbaszade, "Hepsini şeffaf biçimde açıklayacağız. Tüm gelirler, son kuruşuna kadar Türkiye'ye, deprem bölgesine gönderilecek." dedi.

Galatasaray'ın kadrosunda yer alan isimler:

Leo Dubois, Mathias Ross, Lucas Torreira, Fredrik Midtsjö, Yunus Akgün, Atakan Ordu, Emre Taşdemir, Nicolo Zaniolo, Bafetimbi Gomis, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Okan Kocuk, Abdülkerim Bardakcı, Beknaz Almazbekov, Arda Deniz Yavaş, Baran Demiroğlu, Ali Yeşilyurt, Caner Doğan, Juan Mata, Berkan Aksoy, Mauro Icardi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.