SON DAKİKA
Hava Durumu

Eskişehir Kırım Derneğinden depremzedeler için yardım kampanyası

Eskişehir Kırım Derneği, depremzedelerin ihtiyaçları için yardım kampanyası başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2023 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2023 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Eskişehir Kırım Derneğinden depremzedeler için yardım kampanyası

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde can kaybı sayısı artıyor. Arama kurtarma çalışmalarıyla kurtarılan depremzedeler ise hayata tutunmaya çalışıyor. Enkazdan sağ kurtarılan vatandaşların ihtiyaçları artarak devam ediyor. Bu kapsamda Acil ve Afet Durumu Yönetim Başkanlığı (AFAD), Türk Kızılay başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu depremzedelere el uzatıyor. 

ESKİŞEHİR KIRIM DERNEĞİNDEN DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Eskişehir Kırım Derneği, Türkiye'de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrası mağdur olan vatandaşların günlük temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve yaşam şartlarını iyileştirebilmek için nakdi destek kampanyası başlattı.

Eskişehir Kırım Derneğinden yardım kampanyasına ilişkin dün yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizde meydana gelen depremlerde mağdur olan vatandaşlarımızın günlük temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve yaşam şartlarını iyileştirebilmek için Eskişehir Kırım Derneği olarak düzenlemiş olduğumuz nakdi yardım kampanyasına sizler de destek olabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için derneğimize uğrayabilir veya 0222 220 20 90 nolu telefondan ulaşabilirsiniz."
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.