SON DAKİKA
Hava Durumu

9. gün gelen mucize: Üç kişi enkazdan çıkarıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 198. saatinde 17 yaşındaki Muhammed Enes, 21 yaşındaki abisi Yasin ve Adıyaman'da 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin enkazdan çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2023 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2023 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
9. gün gelen mucize: Üç kişi enkazdan çıkarıldı

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin 9. gününde Türkiye bir mucizeye daha tanık oldu.

DEPREMİN 198. SAATİNDE MUHAMMED ENKAZDAN ÇIKARILDI

Depremin 198. saatinde 10 ilde enkaz çalışmaları devam ederken Kahramanmaraş'ta 17 yaşındaki Muhammed Enes uzun çalışmalar sonucunda Pınar Apartmanı'nda enkazdan kurtarıldı. Muhammed Enes, mikrofon uzatan muhabirin, "Nasılsın?" sorusuna, "İyiyim" cevabını verdi.

Ardından Muhammed Enes'in 21 yaşındaki abisi Yasin de göçükten sağ bir şekilde çıkarıldı. Ambulansa alınan iki kardeşin tedavisi başladı. Ekiplerin arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

ADIYAMAN'DAN 18 YAŞINDAKİ MUHAMMED KURTARILDI

Öte yandan Adıyaman'da 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin de göçük altından çıkarıldı. Arama kurtarma görevlileri tarafından ne istediği sorulan Çetin, et yemek istediğini söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.