SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Derneğinden eğitim desteği çağrısı!

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi, Kırım ve Gebze'deki çocuklar için eğitim desteği çağrısı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Derneğinden eğitim desteği çağrısı!

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gebze Şubesi, Kırım ve Gebze'deki çocuklar için başlattığı çanta ve kırtasiye desteği projesini sürdürüyor. Kırım Tatar halkının millî lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu'nun eşi ve Safinar Cemiloğlu Kadın Birliği Başkanı Safinar Cemileva'nın önerisiyle, Kırım'daki çocuklar için yardım kampanyası düzenleniyor.

BİR ÇOCUK İÇİN 600 TL DESTEK

Kırım'daki bir çocuğun eğitim masrafları için gerekli olan destek miktarı 600 TL olarak belirlendi. Dernekten yapılan açıklamada, "Kırım'da ve Gebze'de çocuklarımıza yeni öğretim yılı için,çanta ve kırtasiye desteği projemiz devam ediyor. Bir de Kırım'daki çocuklarımıza başkanımız Safinar Hanım'ın önerisi ile destek verelim. Kırım'da 1 çocuğun maliyeti 600 TL. İlgi ve desteklerinizi bekliyoruz." denildi.

Yardımda bulunmak isteyen kişiler, +90 532 364 64 18 numaralı telefon aracılığıyla Kırım Derneği Gebze Şubesi Başkan Yardımcısı Şerife Orak ile irtibat kurması gerektiği kaydedildi.

"KIRIM ÖĞRENCİ" NOTUNU EKLEMEYİ UNUTMAYIN

Öte yandan dernek tarafından yapılan açıklamada, yardım için yapılacak gönderilerde "Kırım Öğrenci" notunun eklenmesinin önem arz ettiği belirtilerek, "İlgi ve desteklerinizi bekliyor, Kırım'daki Tatar öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.