Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskıy, Berdyansk'ta cepheyi ziyaret etti

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskıy, Ukrayna'nın Berdyansk bölgesinde mevzileri ziyaret etti ve Ukrayna askerleri ile bir araya geldi. Zelenskıy, savaşta başarı gösteren askerleri ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2023 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2023 23:52
https://www.qha.com.tr/

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, bugün Zaporijjya bölgesindeki Berdyansk cephesinde işgalci Rus askerlerine karşı vatan savunması gerçekleştiren Ukraynalı askerleri ziyaret etti.

Cephede mevzileri ziyaret eden ve Ukraynalı savunucular ile bir araya gelen Zelenskıy, sosyal medya üzerinden yayımladığı açıklamasında, "Ukrayna birliklerinin Berdyansk yönündeki ileri pozisyonları. Bugün burada olmak çok önemli. Ukrayna'yı koruduğunuz, bağımsızlığımız ve özgürlüğümüz için savaştığınız için teşekkür ederiz. Hayatlarınızı kurtarırsanız, Ukrayna'yı kurtarmış olursunuz"  ifadelerini kullandı.

UKRAYNA CUMHURBAŞKANI, UKRAYNALI ASKERLERE ÖDÜL VERDİ

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskıy, Berdyansk'ta Ukrayna Kara Kuvvetlerine bağlı Bogdan Hmelnıtskıy Taburu'ndan askerler ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Zelenskıy, Ukrayna birliklerine ait karargâhta, savaşta başarı gösteren Ukraynalı askerlere ödül takdim etti.