Rusya Harkiv'i bombaladı: Ölü ve yaralılar var

Terörist devlet Rusya, Ukrayna'nın Harkiv bölgesini bombaladı. Saldırıda sivil altyapı tesisi zarar gördü ve 2 kişi yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 23:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 23:07
https://www.qha.com.tr/

İşgalci Rusya, Ukrayna’nın Harkiv bölgesine yönelik saldırılarını sürdürüyor. Rus ordusunun saldırıları sonucunda son bir günde bölgede 2 kişi hayatını kaybetti ve 13 kişi yaralandı.

???? Rusya Harkiv'i bombaladı! pic.twitter.com/0qNdzNFyQ6

— QHA - Kırım Haber Ajansı (@qha_kirimhaber) October 21, 2024

Ukrayna Acil Durumlar Servisi tarafından işgalci Rusya’nın, 20 Ekim 2024 tarihinde akşam saatlerinde Harkiv kentini güdümlü hava bombalarıyla vurduğu duyuruldu. Saldırı sonucunda en az 13 kişi yaralandı. Ayrıca saldırıda elektrik hatları, bir dizi apartman, konut dışı binalar, benzin istasyonu, müstakil evler ve araçlar hasar gördü.

Öte yandan Harkiv Bölgesi Askeri İdaresi Başkanı Oleg Sınegubov, Rus işgal güçlerinin son bir gün içinde düzenlediği saldırılarda 2 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı. Yetkili, saat 15.30 sularında işgalcilerin Harkiv bölgesinin İzüm kentine bağlı Novoplatonivka köyüne yönelik olarak gerçekleştirdiği saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.