Rus işgalcilerin füze saldırısı düzenlediği Kramatorsk’ta bir kadın enkazdan sağ çıkarıldı

Rus işgalcilerin füze saldırısı düzenlediği Ukrayna’nın Donetsk bölgesindeki Kramatorsk kentinde bir kadın enkazdan sağ çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2023 21:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2023 21:51
https://www.qha.com.tr/

Rus işgal güçleri, dün sabah erken saatlerde Donetsk bölgesindeki Kramatorsk ve Kostyantınivka kentlerini bombaladı. Saldırıda en az 3 kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Sosyal medyaya yansıyan videoda enkaz altında kalan bir kadının sağ kurtarıldığı görüldü. 

Rus işgalcilerin füze saldırısı düzenlediği Kramatorsk’ta bir kadın enkazdan sağ çıkarıldıhttps://t.co/VVX77rqDyU pic.twitter.com/JIUSn8BwMT

— QHA - Kırım Haber Ajansı (@qha_kirimhaber) June 15, 2023

İŞGALCİ RUS ORDUSUNDAN DONETSK BÖLGESİNE SALDIRI

Rus işgal güçleri, dün sabah erken saatlerde Ukrayna doğusunda bulunan Donetsk bölgesindeki Kramatorsk ve Kostyantınivka kentlerini bombaladı. Saldırıda en az 3 kişi hayatını kaybetti.

Donetsk Bölge Askeri İdaresi Başkanı Pavlo Kırılenko, işgalci Rus ordusunun sabah saat 05.00 civarında Donetsk bölgesine saldırı düzenlediğini aktararak, "Kramatorsk’ta iki kişi hayatını kaybetti ve bir kişi yaralandı. Kostyantınivka’da bir kişi hayatını kaybetti ve bir kişi yaralandı" açıklamasını yaptı.

Ukrayna Başsavcılığı, Rusya’nın Kramatorsk ve Kostyantınivka kentlerini Kh-22 füzeleriyle vurduğunu bildirdi.