Kıyiv’de helikopter kazasında hayatını kaybedenler için cenaze töreni düzenlendi

Ukrayna’nın başkenti Kıyiv'de, 18 Ocak sabahı meydana gelen helikopter kazasında yaşamını yitirenler için cenaze töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2023 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2023 16:05
https://www.qha.com.tr/

Ukrayna’nın Kıyiv bölgesindeki Brovarı kentinde, 18 Ocak sabahı bir anaokulu ile bir apartman yakınlarına helikopter düştü. Ukrayna Polis Teşkilatı Başkanı İgor Klimenko, helikopter kazasında Ukrayna İçişleri Bakanı Denıs Monastırskıy, İçişleri Bakan Yardımcısı Yevgen Yenin ve İçişleri Bakanlığı Sekreteri Yuriy Lubkovıç’ın hayatını kaybettiğini bildirdi.

EN AZ 18 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada en az 18 kişinin hayatını kaybettiği ve 26 kişinin yaralandığı aktarıldı. Düşen helikopterin Ukrayna Acil Hizmetler Servisine ait olduğu belirtildi.

???? Kıyiv'de helikopter kazasında hayatını kaybedenler için cenaze töreni düzenlendi ???? https://t.co/4EfLSGOalM pic.twitter.com/aL1uv0QjOv

— QHA - Kırım Haber Ajansı (@qha_kirimhaber) January 21, 2023

KAZANIN KURBANLARI İÇİN CENAZE TÖRENİ

Ukrayna’nın Kıyiv bölgesinde meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybedenler için bugün cenaze töreni düzenlendi.

Ukrayna’nın başkenti Kıyiv’de düzenlenen cenaze törenine Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy ve eşi Olena Zelenska ile birlikte çok sayıda kişi katıldı. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziye dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Zelenskıy, gözyaşlarına hakim olamadı.