İşgalci Rusya'dan Ukrayna'nın Krıvıy Rig kentine füze saldırısı: 1 ölü, 1 yaralı!

İşgalci devlet Rusya, Ukrayna’nın Krıvıy Rig kentindeki sanayi tesisi ve sivillerin yaşadığı yazlık kooperatifi gece saatlerinde füzelerle vurdu. Sanayi tesisinde ağır yıkım meydana gelirken, kente gerçekleşen saldırıda 60 yaşındaki bir kişi yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 12:10
https://www.qha.com.tr/

Savaş suçlusu devlet Rusya, gece saatlerinde düzenlediği füze ve İHA saldırısında Krıvıy Rig kentinde bulunan bir sanayi tesisini ve sivillerin yaşadığı yazlık kooperatifi hedef aldı. Gece geç saatlerde işgalci Ruslar, füze ve İHA'lar ile kente saldırı düzenledi. Bir endüstriyel altyapı tesisi hasar gördü. Çıkan yangın, Ukrayna acil müdahale birimleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Dnipropetrovsk Bölgesi Askeri İdaresi Başkanı Sergiy Lısak, hedef alınan sanayi tesisinde ağır yıkımın olduğunu açıkladı. Ayrıca, tesiste füze ve İHA saldırısı nedeniyle yangın çıktığını kaydetti.

RUSYA YİNE SİVİLLERİ HEDEF ALDI: 1 ÖLÜ

Krıvıy Rig Şehri Askeri İdaresi Başkanı Oleksandr Vilkul, sivil yerleşim birimine ilişkin Rusya'nın füze saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Füze saldırısında 60 yaşındaki bir erkeğin öldüğü ve 56 yaşındaki eşinin ise ağır yaralı olduğunu açıkladı. Füze saldırısında üç evin hasar gördüğü ve saldırı sonucunda çıkan yangının kısa sürede söndürüldüğü kaydedildi.