İşgalci Rusya'dan Dnipropetrovsk bölgesine hava saldırısı!

İşgalci Rusya, Ukrayna’nın Dnipropetrovsk bölgesine hava saldırısı düzenledi. Sivilleri hedef alan saldırıda iki yaşında bir çocuk yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 11:10
https://www.qha.com.tr/

İşgalci Rusya, 4 Haziran 2023 tarihi gece saatlerinde Dnipropetrovsk bölgesine hava saldırısı gerçekleştirdi. İşgalcilerin hava saldırısı neticesinde çok sayıda sivil bina zarar gördü. Saldırıda, ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

RUSYA'DAN HAVA SALDIRISI: İKİ YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU ÖLDÜ!

Rusya, hava saldırısında Dnipropetrovsk bölgesinde yer alan Pidgorodne kentini hedef aldı. Dnipropetrovsk Bölge Askeri İdaresi Başkanı Sergiy Lısak, saldırıda 5’i çocuk 22 kişinin yaralandığını duyurdu. İşgalci Rusların, Dnipro’ya yönelik saldırısı sırasında iki yaşındaki Ukraynalı bir kız çocuğu hayatını kaybetti.

UKRAYNA HAVA SAVUNMASI, RUS SEYİR FÜZELERİ VE KAMİKAZE İHA'YI DÜŞÜRDÜ!

Sergiy Lısak, saldırıda iki binanın kısmen yıkıldığını ve bölgede maddi hasar oluştuğunu ifade etti. Dnipropetrovsk Bölge Askeri İdaresi Başkanı Lısak, bölgede altyapının da zarar gördüğünü sözlerine ekledi.

Öte yandan, Dnipropetrovsk Bölge Askeri İdaresi Başkanı, işgalcilere ait 2 seyir füzesi ve 1 adet kamikaze insansız hava aracını düşürdüklerini ifade etti.