Dinamo Kıyiv'den Türkiye'ye Bayraktar TB2'li teşekkür mesajı

Ukrayna futbol takımı Dinamo Kıyiv bugün İstanbul'da saat 21.00'de Beşiktaş ile karşılaşacak. Dinamo Kıyiv, maç öncesinde Türkiye'ye Bayraktar TB2 SİHA desteği veren Türkiye'ye teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2023 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2023 14:04
https://www.qha.com.tr/

Ukrayna takımı Dinamo Kıyiv, Türk takımı Beşiktaş ile bugün karşılaşmaya çıkacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi kapsamında İstanbul'da bu akşam saat 21.00'de sahaya çıkacak olan Dinamo Kıyiv sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.

DİNAMO KIYİV'DEN TÜRKİYE'YE BAYRAKTAR TB2'Lİ TEŞEKKÜR MESAJI

Ukrayna temsilcisi Dinamo Kıyiv, maç öncesi paylaşımında Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk hava savunma şirketi Baykar Teknoloji'ye teşekkür etti. Paylaşımda, "Ukrayna'ya destekleriniz için teşekkürler Bayraktar" ifadesi yer aldı. 

???????? Ukrayna’ya destekleriniz için teşekkürler Bayraktar ???????? ???????? Дякуємо Байрактару за підтримку України ???? ???????? Thank you Bayraktar for support of Ukraine ???????????????? pic.twitter.com/OPnI07ylkC

— FC Dynamo Kyiv (@DynamoKyiv) August 30, 2023

UKRAYNA'YA BAYRAKTAR TB2 DESTEĞİ

Baykar Teknoloji Rus saldırları altındaki Ukrayna'ya defalarca Bayraktar TB2 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), Kızılelma ve Akıncı gönderdi. Rus saldırılarına karşı başarılı bir savunmaya imza atan SİHA'lar, Ukrayna'da büyük bir övgüye sahne oluyor. 

Baykar Teknoloji son olarak Ukrayna'nın Bağımsızlık Günü olan 24 Ağustos 2023'te ülkeye 2 adet Bayraktar TB2 İHA gönderdiğini duyurmuştu.