MasterChef yarışmacısının Türk yazılı Traktör forması beğeni topladı

Dün akşam ekrana gelen MasterChef isimli programda Güney Azerbaycan Türkü yarışmacı Şirin Sadegzade'nin Türk dünyasının en çok taraftarına sahip olan Traktör takımının Göktürk alfabesiyle Türk yazılı forması ilgi odağı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2024 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2024 14:10
https://www.qha.com.tr/

TV8 ekranlarında yayımlanan MasterChef isimli programın 3 Eylül 2024 tarihli yayınında Güney Azerbaycan Türkü yarışmacının forması dikkatlerden kaçmadı. Güney Azerbaycan Türkü olan yarışmacı Şirin Sadegzade'nin giydiği forma ilgi odağı oldu. 

TÜRK YAZILI TRAKTÖR FORMASI GİYDİ

Ana kadroda yer alan yarışmacı Sadegzade'nin dün akşam giymiş olduğu Türk dünyasında en çok taraftara sahip olan Tebriz takımı Traktör'ün forma detayı beğeni topladı. Ayrıca  formada Göktürk alfabesiyle yazılı olan "Türk" ifadesi ise beğeni yağmuruna tutuldu. 

Milyonların takip ettiği MasterChef programında daha önce Türk mutfağından yemekler ile yarışma yapılmış, Doğu Türkistan'daki Çin zulmüne de dikkat çekilmişti. Bu dönemki ana kadroda yer alan ve yarışmaya Bartın'dan katılan Alper Öztamur'un Kırım Tatarı olması ise dikkat çeken bir diğer ayrıntıydı.