Azerbaycan bayrağını öpen Türk polisine, Düzce Valisinden başarı belgesi!

Euro 2024 ön eleme turu çerçevesinde Eskişehir’de 8 Eylül 2023 tarihinde Türkiye ile Ermenistan milli takımları karşılaşmasında Azerbaycan bayrağını öpüp, başına götüren Polis Memuru Ramazan Şahin, Düzce Valisi Selçuk Aslan tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2023 21:02
https://www.qha.com.tr/

Azerbaycan bayrağına göstermiş olduğu saygı nedeniyle Polis Memuru Ramazan Şahin, Düzce Valisi Selçuk Aslan tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

TÜRK POLİSİNDEN, TÜRKİYE-ERMENİSTAN MAÇI ÖNCESİ AZERBAYCAN BAYRAĞINA JEST YAPILMIŞTI

Euro 2024 ön eleme turu çerçevesinde Eskişehir’de 8 Eylül 2023 tarihinde Türkiye ile Ermenistan milli takımları karşılaştı. Maç öncesinde, üçüncü ülkelerin bayraklarının stadyuma alınmayacağı konusunda uyarıda bulunulmuştu.

Türk polisinin, stadyuma giriş yapmaya çalışan taraftarlardan birinin üstünde Azerbaycan bayrağını bulduğu anlar görüntülere yansımıştı. Görüntülerde polis, bayrağı özenle katlamış, öpmüş ve yanındaki bir diğer polise vermişti. Yanındaki polis de bayrağı birkaç kez öptükten sonra götürmüştü. Türk polisinin bu davranışı çevrede bulunan insanlar tarafından da takdir edilirken, polisler uzun süre alkışlandı.

Türkiye Futbol Federasyonunun bayrak konusundaki kararının UEFA tarafından uygulandığı bildirildi. TFF, UEFA'dan üçüncü ülke bayraklarının stadyuma alınmaması yönünde talep aldı. Buna rağmen bazı taraftarlar yine de Azerbaycan bayrağını sahaya taşımayı başardılar.