Manchester saldırısı kurbanlarından 17'si halen yoğun bakımda

Geçtiğimiz hafta İngiltere'nin Manchester şehrinde gerçekleşen terör saldırısının ardından 50 yaralının halen çeşitli hastanelerde tedavilerine devam edildiği, bunlardan 17'sinin ise yoğun bakımda olduğu bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 15:11
https://www.qha.com.tr/

Geçtiğimiz hafta İngiltere'nin Manchester şehrinde gerçekleşen terör saldırısının ardından 50 yaralının halen çeşitli hastanelerde tedavilerine devam edildiği, bunlardan 17'sinin ise yoğun bakımda olduğu bildirildi. Manchester'da bir konser salonunda gerçekleşen saldırının ardından aralarında çocukların da bulunduğu 22 kişi hayatını kaybetmiş, toplamda 116 kişi ise acil olarak tedavi altına alınmak üzere hastanelere kaldırılmıştı. 

156227

İngiltere Devlet Sağlık Hizmetleri'nden (NHS) yapılan açıklamada, yoğun bakımda tutulan hastaların durumlarının kritik olmadığı, kontrol amaçlı olarak bu ünitede tutuldukları kaydedildi. Hastane yetkilileri ve doktorlar ise geçen hafta saldırıdan etkilenen pek çok yaralının organ yetmezliği ve uzuv kaybı tehlikesiyle karşı karşıya olduklarını ifade etmişti.