Onur Group Ukrayna Genel Direktöründen QHA’ya özel açıklamalar

Yirmi seneyi aşkın bir süredir Ukrayna’da faaliyet gösteren Onur Group firmasının Ukrayna Genel Direktörü Emre Karaahmetoğlu, QHA’ya özel açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 16:47
https://www.qha.com.tr/

Onur Group Ukrayna Genel Direktörü Emre Karaahmetoğlu; Kırım Haber Ajansına (QHA) yaptığı açıklamada Ukrayna’nın ileriye dönük büyük potansiyele sahip olduğunu, ülkeyi ikinci vatan gibi gördüklerini ve savaşın ardından Ukrayna’da kalmaya devam ederek ülkenin yeniden inşa sürecine destek sağlayacaklarını belirtti.

“UKRAYNA BİZİM İÇİN TÜRKİYE’DEN SONRA İKİNCİ VATAN”

Ukrayna Genel Direktörü Emre Karaahmetoğlu, firma olarak yirmi seneyi aşkın bir süredir Ukrayna’da bulunduklarını belirtti. Savaş başladıktan sonra da Ukrayna’da kalmaya devam ettiklerini belirten Karaahmetoğlu, Ukrayna’da kalmaya devam edeceklerini belirtti. Konuşmasında “Biz Ukrayna’ya inandık. Ukrayna bizim için Türkiye’den sonra ikinci vatan.” ifadelerine yer verdi.

“UKRAYNA İLERİYE DÖNÜK ÇOK BÜYÜK POTANSİYELE SAHİP”

Firma olarak Ukrayna’ya birçok yatırım yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirten Karaahmetoğlu, Türkiye’deki potansiyel firmalara da örnek olmaya çalıştıklarını kaydetti. Karaahmetoğlu, Ukrayna halkı ile Türkiye arasındaki yakınlığın geçmişten gelen kültürel bağlara dayandığını ifade etti. Karaahmetoğlu, konuşmasında “Ukrayna’nın parlak geleceğine ve Ukrayna’nın insanlarına inancımız devam ediyor. Ukrayna ileriye dönük çok büyük potansiyele sahip.” ifadelerini kullandı.

“UKRAYNA’NIN SAVAŞTAN SONRA YENİDEN İNŞASINDA BİZ DE OLMAK İSTİYORUZ”

Karaahmetoğlu, konuşmasında Ukrayna’yı savaştan sonra parlak ve büyük bir geleceğin beklediğini vurguladı. Son olarak Onur Group olarak savaştan önce  ve savaş esnasında da olduğu gibi savaştan sonra da Ukrayna’da kalmaya devam edeceklerini belirten Karaahmetoğlu, ülkenin yeniden inşa sürecine de katılmayı istediklerini “Ukrayna’nın savaştan sonra yeniden inşasında, elimizden geldiği kadar biz de işin içinde olmak istiyoruz. Ve Onur olarak elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız.” şeklinde dile getirdi.