Kurt-Ar, Kahramanmaraş depremi ve arama kurtarma çalışmalarını anlattı

Kurt-Ar Arama Kurtarma Birimi, Türkiye'yi derinden sarsan 6 Şubat Kahramanmaraş deprem felaketinde yaşadıkları tecrübeleri, Kırım Haber Ajansına değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2023 00:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 00:57
https://www.qha.com.tr/

Kurt-Ar Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Çağrı Koçyiğit, Kurt-Ar Gönüllüsü, Fizik Öğrencisi Kayrahan Koçyiğit, İnşaat Mühendisi, Kurt-Ar Gönüllüsü Oğuzhan Soner Halıcıoğlu, QHA Başeditörü Ömer Cihad Kaya'ya 6 Şubat Kahramanmaraş deprem felaketi tecrübelerini anlattı.

Kurt-Ar Arama Kurtarma Birimi gönüllüleri, depremin ilk gününden bu yana afet bölgesinde, depremin merkez üssü Kahramanmaraş ve Afşin'de faaliyet gösterdi. Kurt-ar Arama Kurtarma Birimi gönüllüleri, 6 Şubat günü deprem bölgesine nasıl ulaştıklarını ve enkazların başına ilk ulaştıklarında yaşadıkların tecrübeleri Kırım Haber Ajansı ile paylaştı.

Kurt-Ar ekibi, Kahramanmaraş depreminde yaşadıkları tecrübeleri ve arama kurtarma çalışmalarını QHA'ya anlattı ????"Gönüllülük, bir milletin devletine verebileceği en büyük destektir" Videonun tamamı için: https://t.co/iObdJKl0Lv Haberin tamamı: ???? https://t.co/rA5keplZOl pic.twitter.com/5y6w5sbEzA

— QHA - Kırım Haber Ajansı (@qha_kirimhaber) March 11, 2023