Kırım Tatarı ve Ukraynalı sanatçılar Ankara'da konser verecek!

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliğinin organizasyonuyla Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan sanatçılardan oluşan Kültür Güçleri grubu 5 Eylül 2024 tarihinde Ankara'da konser verecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2024 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2024 18:14
https://www.qha.com.tr/

Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin güçlü seslerinden oluşan ve şu ana kadar 3 binden fazla konser veren "Kültür Güçleri" grubu Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliğinde sahne alacak.

Grup, 5 Eylül 2024 tarihinde Ukrayna sanatını ve kültürünü tanıtmak, Türkiye ile Ukrayna arasındaki ilişkiye köprü olmak amacıyla seslendireceği müziklerle davetlilere keyifli anlar yaşatacak. 

GRUP 5 EYLÜL'DE KONSER VERECEK

Konser, Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliğinde saat 18.30'da icra edilecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek davete tüm vatandaşlar katılabilecek.

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Onurlu Akademik Şarkı ve Dans Topluluğu solisti, Kırım Tatar sanatçı İsmail Kurtumer, Kırım Tatar şarkıcı, Çayır Festivali Organizatörü Safiye Lenterkızı, TIME dergisi tarafından Yılın İnsanı seçilen, Ukrayna Halk Çalgıları Milli Akademik Orkestrası üyesi, Ukraynalı şarkıcı Sergiy İvançuk ve Ukrayna Onur Sanatçısı Taras Stolyar gibi isimlerden oluşan grup işgalci Rusya'nın saldırılarından bu yana cephede, hastanede ve işgal altındaki kentlerde moral konserleri tertip ediyor.