Camala Eurovision’da giyeceği kıyafetini seçti

Kırım Tatar kökenli Ukraynalı sanatçı Camala Eurovision-2016’da giyeceği kıyafeti hakkında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 19:01
https://www.qha.com.tr/

Kırım Tatar kökenli Ukraynalı sanatçı Camala, Mayıs ayında İsveç’in başkenti Stockholm’de yapılacak olan Eurovision 2016 şarkı yarışmasında giyeceği kıyafetini seçti.

Mayıs ayında İsveç’in başkenti Stockholm’de yapılacak olan Eurovision 2016 şarkı yarışması için Camala’nın sahne kıyafetini 22 yaşındaki Ukraynalı tasarımcı İvan Frolov tasarlayacak. Tasarımcının önerdiği ölçülü ve kadınsı tasarımın Camala’yı cezbettiği ifade edildi.

Tasarım hakkında düşüncelerini paylaşan şarkıcı, “O, sanki benim düşüncelerimi okudu, ben her zaman kollarımı açmak istiyorum. Ayrca daha kadınsı da olmak istiyorum. Florov tam isabetle hacimli bir kol önerdi. Güzel, nazik ve kullanışlı.” şeklinde açıklama yaptı.

Şarkıcının paylaştığı bilgilere göre Vogue Ukrayna dergisinin projesi çerçevesinde sunulan tasarımlarla birlikte Ukraynalı STB kanalının baş tasarımcısı Dmitriy Kuryaga da kendi tasarımını Camala’ya sundu. Camala’nın Eurovision 2016 şarkı yarışmasına katılacağı imajı tam olarak yarı finalin provasında belli olacak.

Kırım Tatar kökenli Ukraynalı sanatçı Camala, Mayıs ayında İsveç’in başkenti Stockholm’de yapılacak olan Eurovision 2016 şarkı yarışmasında Ukrayna’yı temsil edecek. Vogue Ukrayna dergisinin, Camala ile birlikte başlattığı proje çerçevesinde Ukraynalı kıyafet tasarımcıları, Camala’nın sahneye çıkması için kendi kıyafet tasarımlarını oluşturdular. Tasarımcılar, kıyafet eskizlerini Camala’nın isteklerine göre tasarladıklarını belirtmişlerdi.