Kırım'da Rus ordusuna ait askeri araç zincirleme kazaya neden oldu

İşgal altındaki Kırım’da, Rus ordusuna ait askeri araç, kazalara davet çıkarmaya devam ediyor. Akyar’da Rus askeri araç, zincirleme kazaya sebep oldu. Korkunç kazaya ait anlar, güvenlik kamerası ile görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2023 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2023 16:42
https://www.qha.com.tr/

Rus işgali altındaki Kırım’da Rus askeri araç zincirleme trafik kazasına sebep oldu. 10 aracı ezip geçen Rus askeri kamyon, scooter kullanan bir kişiye çarptı. Çarpışma sonucu 38 yaşındaki bir adam hayatını kaybetti.

İşgalci Rusya, dokuz yıldan uzun bir süredir Kırım Yarımadasını askerileştirerek siviller için tehdit oluşturmayı sürdürüyor. Rus askeri araçlar sık sık yarımadada kazalara sebep oluyor. İşgal altındaki Akyar (Sivastopol) kentinde dün bir Rus askeri kamyon daha zincirleme kazasına sebep oldu. Kaza anları güvenlik kamerası ile görüntülendi.

Freni arızalanmış askeri kamyonun 2 binek araca çarparak yola devam ettiği ve park halinde olan birkaç aracı ezip General Zaharov Meydanı’na kadar gitmeye devam ettiği ve orada park halinde olan 2 binek araç ve bir otobüse daha çarptığı aktarıldı. Bundan sonra da hareket etmeye devam eden askeri kamyon, scooter kullanan 38 yaşındaki bir adama çarparak yola devam etti ve park halinde olan bir binek araç ve bir troleybüse çarparak durdu.

1 ÖLÜ 2 YARALI

Olay sonucu 38 yaşındaki adam hayatını kaybetti ve biri çocuk 2 kişi yaralandı.