Kırım'da art arda patlamalar yaşandı!

Rus işgalindeki Kırım'ın Bahçesaray ve Yalta şehirlerine yakın bölgelerde patlama sesleri duyuldu. Bahçesaray'daki patlamanın, işgalci Rus ordusunun askeri tesislerine yakın olan bölgelerde meydana geldiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2023 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2023 23:49
https://www.qha.com.tr/

Rus işgali altındaki Kırım'da bugün akşam saatlerinde art arda patlama seslerinin duyulduğu öğrenildi.

KIRIM'DA PEŞ PEŞE PATLAMALAR!

Kırım sakinlerinin yer aldığı Telegram gruplarında patlamaların, sivil yerleşim birimlerinden yakın bir şekilde duyulduğu ifade edildi. Ayrıca, Bahçesaray'dan edinilen bilgilere göre, işgalci Rus ordusunun askeri birliklerine yakın bölgelerde patlama sesleri duyuldu.

???? #Kırım'da art arda patlamalar yaşandı! ???? https://t.co/IAeKOQFTZ3 pic.twitter.com/LFOXhiyrAk

— QHA - Kırım Haber Ajansı (@qha_kirimhaber) March 1, 2023

Rus işgalindeki Kırım'ın Bahçesaray ve Yalta şehirlerinin kırsal bölgelerindeki patlamaların ardından arabaların alarmlarının çaldığı ve patlama seslerinin sivil halkta tedirginliğe yol açtığı kaydedildi.