Zelenskıy, Erdoğan'ın doğum gününü kutladı

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı. Zelenskıy, mesajına "Yakın dostum ve müttefikim Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü kutlu olsun!" ifadeleri ile başladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2021 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2021 12:31
https://www.qha.com.tr/

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı. Zelenskıy, mesajında "Yakın dostum ve müttefikim Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü kutlu olsun!" ifadelerini kullandı.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy (Volodymyr Zelensky), bugün Twitter'dan Türkçe ve İngilizce olmak iki dilde yayımladığı bir mesajla Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 67'inci doğum gününü kutladı. Cumhurbaşkanı Zelenskıy'ın mesajında yer verdiği ifadeler şu şekilde:

"Yakın dostum ve müttefikim Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü kutlu olsun! Türkiye'nin ve Ukrayna'nın egemenliği ve toprak bütünlüğünü desteklemesini takdir ediyorum. Türkiye ziyaretimi büyük memnuniyetle anımsıyorum ve ilişkilerimizi derinleştirmek için YDSK IX. Toplantısını bekliyorum."

Twitter is purging a lot of spam/scam accounts right now, so you may see your follower count drop