Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde Nogay Türkleri söyleşisi yapılacak

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Türkiye Yazarlar Birliği'nin düzenlediği 22 Nisan 2014 günü 14.00'te yapılacak Türkoloji Söyleşilerinde, Nogay Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği yöneticilerinin katılımıyla "Nogay Türkleri konuşulacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2014 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2014 18:27
https://www.qha.com.tr/

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları Kulübü (TÜDAT) ve Türkiye Yazarlar Birliği'nin birlikte düzenlediği Türkoloji Söyleşilerinde bu ay "Nogay Türkleri" konuşulacak. Söyleşi 22 Nisan 2014 Salı günü saat 14.00'te Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Yerleşkesi Konferans Salonu'nde gerçekleşecek.

Doç. Dr. Salih Yılmaz moderatörlüğünü yaptığı söyleşi, Nogay Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Nogay Derneği) yöneticilerinin katılımıyla yapılıyor. Etkinlikte geçmişten günümüze Nogay Türkleri'nin tarihi, kültürü, sosyo-ekonomik durumu, dernekleşme çalışmaları, derneklerin elektronik ve basılı yayınlarından bahsedilecek. Sami Nogay (Nogay Derneği Eski Genel Başkan), Muharrem Yılmaz (Nogay Derneği Genel Başkan Yardımcısı), Cem Arslan (Nogay Derneği Genel Sekreter) ve Hakan Benli (Nogay Derneği Yönetim Kurulu Üyesi) konuşma yapacak.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Etlik Yerleşkesi Konferans Salonu Halil Sezai Erkut Cad. Sazak Sok. No: 2 Keçiören/Ankara