Putin'in "kötü ruhunu" Kremlin'den kovmak için yürüyor

Putin'in "kötü ruhunu" Kremlin'den kovmak için yürüyor

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2019 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2019 17:42
https://www.qha.com.tr/

Rusya’ya bağlı Saha Cumhuriyeti’nin başkenti Yakutistan’da yaşayan şaman Aleksandr Gabışev “Putin’in kötü ruhunu Kremlin’den kovmak için” Moskova’ya yürüyerek gidiyor.

Uzak Doğu karayollarını takip ederek şimdiden iki bin kilometreden fazlasını kateden ve Moskova’ya doğru yürüyen şaman Çita kentinde miting düzenledi.

Yaklaşık 700 yüz kişinin toplandığı mitingte açıklama yapan şaman Aleksandr Gabışev, “Tanrı bana dedi ki, “Putin insan değil iblis” ve benim onu kovmam gerekiyor. Bu yüzden ben onu kovmak için yürüyorum. Şimdilik barışçıl yollarla; halk toplantıları ve mitinglerle. Barışçıl yollarla olmazsa, diğer yöntemler de olur.” diye konuştu. Ayrıca konuşmanın sonunda şaman, “Bundan sonra Putin size emir veremez özgür yaşayınız!” dedi.

Dört ay önce Yakutsk’tan Moskova’ya doğru yürümeye başlayan Şaman Aleksandr Gabışev 2021 yılında Vladimir Putin’in “ruhunu Kremli’nden kovmayı” planlıyor. O Rusya Devlet Başkanını kötü güçlerin ürünü olarak görüyor ve sadece bir şamanın onunla baş edebileceğini düşünüyor.