Polatlı Kırım Türkleri Derneği yeni yönetim kurulunu belirledi: Kırım Derneği Genel Başkanı Şahin ve Kırım Gelişim Vakfı Başkanı Şilit'ten ziyaret

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Kırım Gelişim Vakfı, Polatlı Kırım Türkleri Derneği’ni ziyaret ederek yeni seçilen yönetim kuruluna başarı dileklerimizi iletti. Gelecek günlerde birlikte yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2022 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2022 13:18
https://www.qha.com.tr/

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Kırım Gelişim Vakfı, Polatlı Kırım Türkleri Derneğini ziyaret ederek yeni seçilen yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti. Gelecek günlerde birlikte yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Mükremin Şahin ve Kırım Gelişim Vakfı Başkanı Ümit Şilit, 16 Mayıs 2022 tarihinde Polatlı Kırım Türkleri Derneğini ziyaret etti. Yeni yönetim kurulunu gençlerden belirleyen derneğe gelecek faaliyetlerde başarı dilekleri iletildi.

Polatlı Kırım Türkleri Derneği Başkanı Oğuz Tekdoğan ile birlikte yeni seçilen yönetim kuruluna başarı dilekleri iletilirken; görüşmede, gelecek günlerde birlikte yapılacak faaliyetler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Dünya Kırım Tatar Kongresi (DQTK) Genel Sekreteri, Avukat Namık Kemal Bayar, Polatlı Kırım Türkleri Derneğinin, yönetim kurulunu tamamen gençlerden oluşturarak bir ilke imza attığına dikkat çekerek, "Derneğin bugüne kadar çilesini çeken ve emaneti gençlere bırakan önceki Yönetim Kurulunu gönülden tebrik ederim. Genç ve pırıl pırıl yeni yönetim kurulu hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.